مرغ عشق آبی
درباره ما
گالری تصاویر






پیوندها
< Html />
بازدید امروز: 233
بازدید دیروز: 186
کل بازدیدها: 7233872
موضوعات
- مرغ عشق(6)
- خانه مرغ عشق(3)
- محل زندگی مرغ عشق(3)
- وطن باجریگار(3)
- وطن مرغ عشق(3)
- اکوسیستم مرغ عشق(3)
- خواستگاه مرغ عشق(3)
- نگهداری مرغ عشق(2)
- مرغ عشق آبی(2)
- مرغ عشق با تخم(1)
- مرغ عشق با جوجه(1)
- مرغ عشق بی تخم(1)
- مرغ عشق تخمگذار(1)
- مرغ عشق چیست(1)
- مرغ عشق درشت(1)
- مرغ عشق سالم(1)
- مرغ عشق فروشی(1)
- مرغ عشق قفسی(1)
- مرغ عشق مریض(1)
- مرغ عشق مولد(1)
- مرغ عشق نابارور(1)
- مرغ عشق نازا(1)
- مریضی مرغ عشق(1)
- معرفی مرغ عشق(1)
- مولتی ویتامین(1)
- میله مرغ عشق(1)
- ناباروری مرغ عشق(1)
- نازایی مرغ عشق(1)
- نر و ماده بودن مرغ عشق(1)
- نظافت قفس(1)
- نکات نگهداری مرغ عشق(1)
- نکاتی برای خرید مرغ عشق(1)
- نکته مهم برای نگهداری مرغ عشق(1)
- ویتامین دادن مرغ عشق(1)
- ویتامین مرغ عشق(1)
- کنترل تخم های مرغ عشق(1)
- محل نگهداری مرغ عشق(1)
- خرید مرغ عشق(1)
- ارزن مرغ عشق(1)
- اطلاعات جامع مرغ عشق(1)
- اطلاعاتی از مرغ عشق(1)
- امراض مرغ عشق(1)
- اندازه قفس مرغ عشق(1)
- خوراک مرغ عشق(1)
- دان مرغ عشق(1)
- دانه تقویتی مرغ عشق(1)
- دانه مرغ عشق(1)
- دونه مرغ عشق(1)
- زادگاه مرغ عشق(1)
- زیاد کردن مرغ عشق(1)
- سایز قفس مرغ عشق(1)
- شرایط تکثیر مرغ عشق(1)
- شناسایی مرغ عشق بیمار(1)
- ضدعفونی قفس مرغ عشق(1)
- عکس مرغ عشق(1)
- غذای مرغ عشق(1)
- فهمیدن مرغ عشق نر(1)
- فهمیدن نر و ماده بودن مرغ عشق(1)
- قفس مرغ عشق(1)
- باجریگار(1)
- بزرگ کردن مرغ عشق(1)
- بیرون انداختن جوجه مرغ عشق(1)
- بیماری مرغ عشق(1)
- بیماری های مرغ عشق(1)
- پاسیو(1)
- پرورش مرغ عشق(1)
- تحریک به تخمگذاری مرغ عشق(1)
- تحریک مرغ عشق(1)
- تخم مرغ عشق(1)
- تخمگذاری سریع(1)
- تخمگذاری مرغ عشق(1)
- تشخیص تخم سالم مرغ عشق(1)
- تشخیص جنسیت مرغ عشق(1)
- تشخیص جنین تخم مرغ عشق(1)
- تشخیص سلامت تخم(1)
- تشخیص مرغ عشق(1)
- تشخیص مرغ عشق بیمار(1)
- تشخیص نر و ماده بودن مرغ عشق(1)
- تشخیص نطفه دار بودن تخم(1)
- تغذیه مرغ عشق(1)
- تگهداری مرغ عشق(1)
- تولیدمثل مرغ عشق(1)
- تکثیر مرغ عشق(1)
- جوجه کشی مرغ عشق(1)
امکانات!
-
امکانات فقط برای کاربران باوفا نمایش داده میشود
بایگانی
تغذیه مرغ عشق
غذای اصلی مرغ عشق در اسارت و آزادی دانه است. دانهها شامل 2 گروه مهم هستند :
1- دانه غلات : کربوهیدرات زیاد وچربی کم دارند ، مانند ارزن (طبیعتش سرد و خشک می باشد و دانه ایی قلیایی و سرشار از پروتئین و منبعی غنی از ویتامین A و فسفر و املاح معدنی گوناگون است) و ذرت.
2- دانههای روغنی : چربی زیاد وکربوهیدرات کم دارند ، مانند تخم کتان (طبیعتش گرم بوده و حاوی انواع ویتامین و ترکیبات کربوهیدرات و املاح معدنی میباشد) یا تخم آفتابگردان.
غذای مناسب مرغ عشق ارزن میباشد ولی این غذای کاملی نیست بویژه هنگام تولید مثل و برای بالانس کردن آن اضافه کردن یک دانه روغنی (مانند تخم کتان) لازم است . علاوه بر اینها سبزیجات (مانند هویج ، کلم) ، میوههای تازه (مانند سیب) و نیز مکمل توصیه میشوند. باید توجه داشت که هر نوع تغییر جیره به تدریج انجام شود.
نکته : حتما به ازای هر یک کیلو ارزن 200 گرم تخم کتان با آن مخلوط کنید نه بیشتر و نه کمتر چون تخم کتان یه دانه روغنیست و برای تامین بسیاری از مواد بدن آنها ، مخصوصا برای گرفتن نطفه موثر میباشد.
شما می توانید هفته ای 2_3 بار به اندازه یک قاشق غذاخوری برنج ( به صورت کته ) به مرغ عشق بدهید.
نان: نان سبوس دار و کم نمک را با آب گرم خیس کنید تا نرم شود و بعد در قفس بگذارید.
تخم مرغ: تخم مرغ را به صورت آب پز شده در اختیار آنها بگذارید(هفته ای 1 یا 2 مرتبه).
جوانه ها : کامل ترین و حیاتی ترین بخش جیره غذایی مرغ عشق است (که متاسفانه بسیار مورد غفلت قرار میگیرد). دانه ها در هنگام جوانه زدن ،مملو از ویتامینها و پروتئین ها ، املاح معدنی ، کربوهیدراتها و قندهای طبیعی میشوند و برای مصرف مرغ عشقها بخصوص جوجه ها بسیار مفید است ، حداقل هفته ای یک بار به آنها جوانه گندم بدهید.
مکمل: دو مکمل مهم برای مرغ عشق سنگریزه (یا شن) و کف دریا میباشند.
پرندگان دانه خوار از جمله مرغ عشق اغلب قبل از خوردن دانه اقدام به خوردن سنگریزه میکنند. سنگریزه در سنگدان پرنده کمک به شکستن دانه کرده ونقش مهمی در هضم آن دارد. باید توجه داشت که سنگریزه آلوده نباشد.سنگریزه را هم میتوان با ارزن مخلوط کرد(البته با نسبت خیلی اندک) و هم میتوان جداگانه در یک ظرف دهان گشاد ریخته و در کف قفس گذاشت.
کف دریا پوسته نوعی نرم تن دریاییست که حاوی کلسیم بوده و باعث استحکام نوک و همچنین پوسته تخم ها در هنگام تولید مثل می شود . ضمنا پرنده هنگام استفاده از کف دریا نوک خود را به آن می کشد که مانع رشد بیش از حد آن می شود.
آب (برای نوشیدن واستحمام) : آب تازه و در ظرف تمیز باید همیشه در دسترس باشد . بهتر است آب هر روزعوض شود . پرنده برای آراستن پرهای خود نیز نیاز به آب دارد.
ویتامین: بدن تمام موجودات زنده برای انجام اعمال حیاتی نیازمند پروتئین ، کربوهیدرات ، چربی ها ، موادمعدنی و ویتامین هاست و این نیازها با مصرف مواد غذایی مختلف و متنوع تامین می شود . ویتامین ها دسته ای از مواد مغذی هستند که دارای معدودی از خصوصیات شیمیایی می باشند . این مواد ترکیبات آلی هستند که بوسیله نسوج بدن سنتز نمی شوند و بمقدار خیلی کم وجود آنها در جیره های غذایی لازم است . ترکیبات مذکور اجزا ساختمانی بزرگی از بدن را تشکیل نمی دهند و بیشتر بعنوان تنظیم کننده متابولیسم عمل می کنند . ویتامین ها بصورت محلول در چربی و آب وجود دارند . با توجه به مراتب فوق و از آنجا که مرغ عشقها و سایر پرندگان محصور در قفس ، در طبیعت نیازهای خود را بامصرف دانه های کال و رسیده ، علوفه سبز و بسیاری مواد غذایی دیگر تامین می کنند به نظر می رسد استفاده از ویتامین ها برای آنها در زمان زندگی در اسارت ضرورت دارد و ضمنا ارزش غذایی دانه ها بمرور زمان و بر اثر ماندن و انبار شدن کاهش پیدا میکند و باعث کاهش میزان ویتامینها موجود در آنها می شود لذا استفاده از مولتی ویتامین ها می تواند این کاهش را جبران نماید . وقتی پرنده شما سالم و سرحال هم می باشد باید علاوه بر میوه و سبزیجات ، هفته ای دو بار در ظرف آب آنها ، نصف قرص جوشان مولتی ویتامین (یا 12 قطره) و یک چهارم قرص جوشان کلسیم بریزید (یا 10 قطره). اکیدا توصیه می شود بعد از 24 ساعت ظرف آب را بشویید (به دلیل رشد سریع پارازیتها در این محیط غنی شده هرگز نگذارید ظرف آب حاوی مولتی ویتامین بیش از 24 ساعت بماند بلکه آن را به دقت بشویید).
نکته : موقع شستن ظرف آب ، بهتر می باشد از آب داغ و مقدار بسیار کم مایع ظرفشویی استفاده نموده ، ظرف را با شیشه شور یا با یک مسواک کهنه بشویید.
سایز قفس و محل نگهداری مرغ عشق
ابعاد: اندازه توصیه شده برای یک جفتمرغ عشق 75‚60‚100سانتیمتر میباشد. داشتن میلههای افقی (نسبت به عمودی) ارجح است چرا که پرنده میتواند برای بالا رفتن از آناستفاده کند.
مکان قفس: قفس را باید در اتاقی روشن ، با هوای مناسب و درجریان (با دمای 1- 26 سانتیگراد بدون تغییرات ناگهانی) ، بدون دود سیگار و در گوشهای از اتاق قرار داد تا پرنده احساس امنیت کند . پرنده نباید در معرضتابش مستقیم آفتاب باشد . ارتفاع قفس بهتر است طوری باشد که پرنده حدودا هم سطح چشمان شما باشد تا کنترل آن ساده تر شود . با توجه به اینکه مرغ عشق در شب ساعاتی را میخوابد در صورتیکه چراغها روشن است بهتراست روی قفس با پارچه پوشانده شود.
وسایل داخل قفس: وسایل لازم برای قفس شامل ظروف آب، غذا و سنگریزه و کف دریا میباشد. اسباب بازی نیز بویژه برای یک پرنده تنها لازماست . کف قفس را میتوان ترجیحا با کاغذهای غیر چاپی مثل کاغذهای خاص الگوی خیاطی که کاهی و بدون مواد چاپی هستند فرش کنید . آبخوری لولهای ، برای مرغ عشق مناسب است .
جلوی ظروف آب و غذا باید میله باشد تا پرنده بتواند بر روی آن بنشیند ضمن اینکه ظروف آب و غذا نباید زیر میلههای بالایی قفس باشند چرا که با مدفوع پرنده آلوده میشوند. آب همیشه تازه و تمیز باید در اختیار پرنده باشد. کف قفس باید هر روز و کل قفس 3 – 4 روز یک بار تمیز شوند.
میله داخل قفس: میلههای چوبی نسبت به پلاستیکی ارجح هستند ضمن اینکه بهتراست قطر میله ها متفاوت باشد. به طور کلی قراردادن شاخه درخت بویژه به جای میله های بالایی قفس مناسبتر است چرا که پرنده میتواند از آن بالا رفته ضمنا ناخنهایش نیز ساییده میشود.
اسباب بازی: مرغ عشق آینه را دوست دارد. میتوان یک آینه کوچک را داخل قفس قرار داد تا پرنده خود را ببیند. اسباب بازیهای دیگر مورد علاقه مرغ عشق شامل نردبان ، تاب ، توپ پینگ پنگ آویزان و زنگ میباشند.
نگهداری در پاسیو: محیط پاسیو اگر هوای تازه و با تهویه مناسب داشته باشد محل بسیار خوبی است به شرط آن که:
_در معرض تابش مستقیم خورشید نباشد.
_گیاهان داخل آن سمی نباشند (می توانید از گیاهان و درختچه های مصنوعی استفاده کنید).
_تهویه مناسب برای هوا داشته و زیاد مرطوب ، گرم و سرد نباشد.
اخرین مطالب
مرغ عشق های فروشی الانکنترل تخم های مرغ عشق
ناباروری مرغ عشق
آرشیو کامل